Свържете се с нас:
0885 60 60 62

09:00-17:00
от понеделник до петък


За нас

Здравейте, скъпи момичета! Monte Cervino е съвсем нов бранд на българския онлайн моден пазар. Ние сме изцяло ориентирани към макси модата и се стараем да ви представяме модерни, но същевременно удобни визии.
Стартирахме през март 2018 година, а вече се радваме на хиляди доволни клиентки. Имаме удоволствието да четем множество позитивни коментари и рецензии в нашата фейсбук страница, което може само да ни радва и мотивира да продължаваме да работим все по-усилено.
Този сезон работим върху това да предлагаме още по-голямо разнообразие от модели, цветове и материи. Категориите в сайта ни се увеличават, а заедно с тях и артикулите!
 
 
Благодарим ви за доверието!
 
 
Знаем колко трудно може да бъде пазаруването онлайн и как понякога имаме очаквания за едно, а то се оказва съвсем друго. Ние се стараем да описваме всеки продукт максимално точно, за да бъдете винаги доволни!
Някои от вас може да разпознаят моделите ни от другата ни марка - DANAYA. Тя бе създадена още през 1993 година. Именно заради дългогодишния ни опит в модната индустрия смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-актуалните и красиви макси модели в България. Можете да посетите и магазините ни Даная в София и Видин. Там предлагаме мода от XS до XXXXL. 
 
 
Заповядайте онлайн и на място!
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки