Често задавани въпроси

 • Мога ли да получа пратката си с тест и преглед?

  Да, всички пратки, които изпращаме са винаги с опция преглед и тест. Имате право да пробвате всяка дреха(с изключение на стоки от раздел "Бельо"), независимо дали това се случва в офис на Еконт или на личния ви адрес. По регламент куриерът трябва да ви изчака 15 минути.

 • Мога ли да върна дреха ако все пак не съм се възползвала от опцията "тест" ?

  Да, можете да върнете дрехата. Имате право да пробвате вкъщи, на спокойствие, а след това да се свържете с нас и да заявите желанието си да върнете или замените дадена стока.

  Важно е да знаете, че връщането на стоки се извършва в 14 дневен срок от получаването им. Например, ако получите пратката си на 01.01 можете да я върнете до 14.01.  Също така продуктите, които връщате трябва да са със запазен търговски вид, да не са носени, прани, изцапани, да не са сваляни етикетите им и тн. Важно! Продукти от раздел "Бельо" не подлежат на връщане/замяна. Повече информация относно това можете да откриете тук.

 • Как да върна артикул и какви са условията?

  Подробно описание на процедурата можете да прочетете тук

 • Кога имате намаления?

  • В края на летния и зимния сезон. Финалните намаления в MONTE CERVINO са краткротрайни, но истински и много, много примамливи - 50% намаление на абсолютно всички артикули в сайта! Можете да следите за подробности около промоциите и в нашата фейсбук страница.
  • Черен петък - всеки ноември се включваме в ежегодната кампания "Черен Петък". Предлагаме намаления от 20% до 50%.
  • Периодични намаления от 20% на последни бройки от определени артикули в сайта.

  Не забравяйте, че ние ценим вашето доверие. Затова нашите намаления винаги са истински, без скрити маркетингови трикове и без предварително завишени цени. Можете да се убедите в това като следите цените в сайта периодично.

Сравнение на продукти