06.08.2019 12:56:07

Какво сме ви подготвили в новата колекция есен/зима?

Не знам за вас, но аз обожавам есента! Горещ чай, мляко с канела, топли и меки дрехи, красивите есенни цветове навсякъде...звучи повече от прекрасно!

Заедно с този чудесен сезон идва и още по-хубавата есенна колекция от Monte Cervino! Тя ще бъде налична в сайта съвсем скоро, но за съжаление все още не можем да определим точна дата, тъй като зависим от няколко фактора - доставка на определна група артикули, фотосесиите и обработката на всички снимки. Все пак смятаме, че ще успеем да представим голяма част от моделите около 15 август

Сигурна съм, че много от вас вече нямат търпение да се сдобият с нещо ново и различно. Нека ви разкажа малко повече за моделите от новата колекция!

Тази година наблягаме на блузите и пуловерите от фино плетиво, както и на панталоните! В първата есенна колекция ще видите:

  • Огромен избор на блузи/пуловерчета/туники от фино плетиво - около 13 модела в различни есенни цветове! Преобладават черно, сиво, бордо, жълто/горчица. 
  • Огромен избор на панталони! Спомняте ли си лятната колекция СУПЕР ЕЛАСТИЧНИ МАКСИ панталони? Много от вас се влюбиха в тези модели! Сега ще ги има отново от същата материя, но по-плътна, с дълъг крачол и в 11 разкошни есенни разцветки! Подбрали сме универсални цветове, които се комбинират с блузите от фино плетиво. Добавили сме и още един, по-малък размер. Всички панталони ще са налични в размери: 50,52,54,56,58 и 60! 
  • Жилетки - стартираме с малко артикули, но с напредването на есента ще заредим още много разнообразни модели!
  • Якета! Този път ще има много по-голям избор. 6 модела, повечето от които се предлагат в различни цветове! Ще има къси и дълги модели - за всеки вкус! :) Размерите са стандартни и макси: 44,46,48,50,52,54,56
  • Дънки - класически и изчистени в стандартни и макси размери: 46,48,50,52,54,56,58 и 60!
  • Ризи-страхотни ежедневни ризи от тъмен и светъл деним!

Не забравяйте, че това е първата есенна колекция, но ние зареждаме непрекъснато нови и нови модели! На всеки две седмици добавяме още страхотни модели в сайта! 
Очакваме ви съвсем скоро онлайн, а ако имате въпроси към нас винаги можете да ни потърсите на телефон 0885 60 60 62 или на e-mail: [email protected]

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

За макси модата с любов

За макси модата с любов

Какво сме ви подготвили в новата колекция есен/зима?

Какво сме ви подготвили в новата колекция есен/зима?

Не знам за вас, но аз обожавам есента! Горещ чай, мляко с канела, топли и меки дрехи, красивите есенни цветове навсякъде...звучи повече от прекрасно!Заедн Не знам за вас, но аз обожавам есента! Горещ чай, мляко с канела, топли и меки дрехи, красивите есенни цветове навсякъде...звучи повече от прекрасно!Заедн 2019-12-04T15:45:37+02:00 Какво сме ви подготвили в новата колекция есен/зима?

<p class="text-aligncenter">Не знам за вас, но аз обожавам есента! Горещ чай, мляко с канела, топли и меки дрехи, красивите есенни цветове навсякъде...звучи повече от прекрасно!<br /><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/10038/files/image/1835682-bigthumbnail.jpg" alt="" /></p> <p>Заедно с този чудесен сезон идва и още по-хубавата есенна колекция от Monte Cervino! Тя ще бъде налична в сайта съвсем скоро, но за съжаление все още не можем да определим точна дата, тъй като зависим от няколко фактора - доставка на определна група артикули, фотосесиите и обработката на всички снимки. Все пак смятаме, че ще успеем да представим голяма част от моделите около <span style="color: #ff9900;"><strong>15 август</strong></span>.&nbsp;</p> <p><em><span style="color: #ff9900;"><strong>Сигурна съм, че много от вас вече нямат търпение да се сдобият с нещо ново и различно. Нека ви разкажа малко повече за моделите от новата колекция!</strong></span></em></p> <p>Тази година наблягаме на блузите и пуловерите от фино плетиво, както и на панталоните! В първата есенна колекция ще видите:</p> <ul> <li><span style="color: #ff9900;">Огромен избор на блузи/пуловерчета/туники от фино плетиво</span> - около 13 модела в различни есенни цветове! Преобладават черно, сиво, бордо, жълто/горчица.&nbsp;</li> <li><span style="color: #ff9900;">Огромен избор на панталони</span>! Спомняте ли си лятната колекция СУПЕР ЕЛАСТИЧНИ МАКСИ панталони? Много от вас се влюбиха в тези модели! Сега ще ги има отново от същата материя, но по-плътна, с дълъг крачол и в 11 разкошни есенни разцветки! Подбрали сме универсални цветове, които се комбинират с блузите от фино плетиво. Добавили сме и още един, по-малък размер. <span style="color: #ff9900;">Всички панталони ще са налични в размери: 50,52,54,56,58 и 60!&nbsp;</span></li> <li><span style="color: #ff9900;">Жилетки</span> - стартираме с малко артикули, но с напредването на есента ще заредим още много разнообразни модели!</li> <li><span style="color: #ff9900;">Якета!</span> Този път ще има много по-голям избор. 6 модела, повечето от които се предлагат в различни цветове! Ще има къси и дълги модели - за всеки вкус! :) <span style="color: #ff9900;">Размерите са стандартни и макси: 44,46,48,50,52,54,56</span></li> <li><span style="color: #ff9900;">Дънки</span> - класически и изчистени в <span style="color: #ff9900;">стандартни и макси размери: 46,48,50,52,54,56,58 и 60!</span></li> <li><span style="color: #ff9900;">Ризи</span>-страхотни ежедневни ризи от тъмен и светъл деним!</li> </ul> <p>Не забравяйте, че това е първата есенна колекция, но ние зареждаме непрекъснато нови и нови модели! На всеки две седмици добавяме още страхотни модели в сайта!&nbsp;<br />Очакваме ви съвсем скоро онлайн, а ако имате въпроси към нас винаги можете да ни потърсите на телефон <span style="color: #ff9900;"><strong>0885 60 60 62</strong></span> или на e-mail: <strong><span style="color: #ff9900;">[email protected]</span></strong></p>

, , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти